Segítség az ukrán menekülteknek

Továbbra is imádkozunk a béke helyreállásáért ott, ahol most háború van.

Értékeljük mindenkinek a segítőkész hozzáállását is. Ezúton is szeretnénk meghirdetni a pénzbeli célgyűjtést a menekülők érdekében, ami vasárnap, március 6.-án lesz megtartva imaházunknál. Aki gyülekezetünk bankszámlájára szeretné átutalni az odaszánt összeget, kérjük írja az átutaláskor a megjegyzésekhez e szót: „Ukrajna”.

A következő értesítést kaptuk nemrég Szövetségünk részéről: „Rengeteg élelem gyűlt össze a határnál, nincs kinek adni, nincs hol tárolni, nem igazán lehet átvinni Ukrajnába”. Ezért most nem gyűjtünk élelmiszereket és más használati cikkeket; ha erre lesz szükség, jelezni fogjuk.

Az Úr könyörüljön világunkon és adjon hozzá való fordulást minden embernek!

Frissítés, 2022. március 7.

A menekültek érdekében történő élelmiszer-gyűjtési akció kedden és csütörtökön 17-18 óra közt, valamint a csütörtöki istentisztelet után lesz megtartva az imaházunk udvarában található raktárnál.

Megosztás:
Facebook

További bejegyzések

Virtuális látogatás a teológián

A Baptista Teológiai Akadémia nagyváradi Fakultatív Konzultációs Központja virtuális látogatásra hív 2022. május 24.-én, este 19 órai kezdettel minden érdeklődőt.

Evangelizáció Nagyváradon

A nagyvárad-belvárosi gyülekezet 2022. március 20-27 közt tart evangelizációs istentiszteleti alkalmakat „Békesség a háborús időkben” címmel. Az alkalmak minden este

Házasság hete Váradon is

Házasság hete alkalmából különleges alkalmakat tart a gyülekezet házaspároknak 2022. február 19-én és 20-án, reggel 10 órától „Kötődés vagy kötözködés”

30 éves a fúvóskar új generációja

November 6-án, a vasárnap délutáni istentisztelet keretében emlékezett meg a gyülekezet fúvóskara jelenkori generiációjának 30 évéről. Az ünnepi alkalomra felálló