Segítség az ukrán menekülteknek

Továbbra is imádkozunk a béke helyreállásáért ott, ahol most háború van.

Értékeljük mindenkinek a segítőkész hozzáállását is. Ezúton is szeretnénk meghirdetni a pénzbeli célgyűjtést a menekülők érdekében, ami vasárnap, március 6.-án lesz megtartva imaházunknál. Aki gyülekezetünk bankszámlájára szeretné átutalni az odaszánt összeget, kérjük írja az átutaláskor a megjegyzésekhez e szót: „Ukrajna”.

A következő értesítést kaptuk nemrég Szövetségünk részéről: „Rengeteg élelem gyűlt össze a határnál, nincs kinek adni, nincs hol tárolni, nem igazán lehet átvinni Ukrajnába”. Ezért most nem gyűjtünk élelmiszereket és más használati cikkeket; ha erre lesz szükség, jelezni fogjuk.

Az Úr könyörüljön világunkon és adjon hozzá való fordulást minden embernek!

Frissítés, 2022. március 7.

A menekültek érdekében történő élelmiszer-gyűjtési akció kedden és csütörtökön 17-18 óra közt, valamint a csütörtöki istentisztelet után lesz megtartva az imaházunk udvarában található raktárnál.

Megosztás:
Facebook

További bejegyzések

A 2023-as bemerítés képekben

2023. október 22-én vasárnap bemerítést tartott a gyülekezet. Hatan vallották meg fehér ruhát öltve a népes gyülekezet előtt, hogy behívták

Szabadtéri istentisztelet a várban

2023. augusztus 10-én, csütörtökön közös szabadtéri istentiszteletet tart a rogériuszi, a betlehemi és a belvárosi gyülekezet a nagyváradi vár nyári